středa 23. května 2018

Čím pro nás bude cesta do UK tak výjimečná?

UK + PŘEKVAPENÍ
Takhle jsme prozatím nazvali naši nadcházející cestu do Británie (jupíjájej). V čem to překvapení bude, to si zatím necháme pro sebe, ale až nadejde čas, poskytneme vám k tomu nějaké drobné indície. Zatím mohu prozradit, že je to naprosto šílené a trochu nezodpovědné a... Bože stůj při nás. 😀😱 Ale proč právě Británii plánujeme tak trochu jinak než ostatní cesty?
Je to už doba, co jsme se s Pufem rozhodli, že této zemi dáme do pár let šáteček a odejdeme žít jinam. Těch důvodů je strašně moc, velký podíl na tom má i jakési "zkažení", které k nám přišlo s prací s lidmi. Britové jsou miláčci. Tohle říkám už notně dlouhou dobu a doufám, že i po návštěvě UK si to budu myslet dál. Že si to pouze potvrdím.
Není to jen tak výkřik do tmy. Plánujeme to již dlouhé měsíce, děláme záložní plány, zkoumáme možnosti, podmínky, náležitosti. I možné důsledky. Zároveň víme, že to nebude jenom mávnutím šátečkem a koupením letenky. Bude to pěkně těžké, počítáme s utažením opasků, nějakými neúspěchy a steskem za zemí, kde jsme prožili dlouhá léta, kde jsme se poznali, odkud jsme vyráželi na cesty - a kde zůstávají naši blízcí. I proto jsme se neubytovali přímo v Londýně, ale v nedalekém městečku Crawley, které by se (právě ono) mělo stát naším novým domovem. Z Londýna vám tedy přineseme zhruba den a půl zážitků, podíváme se na nejdůležitější památky, projedeme se červeným busem, vyfotíme se s červenou telefonním budkou, zkusíme odchytit královnu na selfiečko, atd., zjistíme vstupy, možnosti, varianty, co ano a co ne, předložíme ceny za celý pobyt.
Ale jako bonus uvidíte i Crawley a letiště Gatwick a... ještě něco. A to se dozvíte až později. 

Tak puf na cestu!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Co nás čeká a nemine (prokrastinační článek ze zkouškového)

Blíží se nám cest do UK, ještě zbývá 9 dní! Asi nemusíme vykládat, jak moc se těšíme, i když se naše peněženka určitě znatelně prohne. A já...